Home » خبر ورزشی امروز » تشریح آخرین وضعیت شناگران در دوره کرونا/زمان احتمالی شروع تمرینات

تشریح آخرین وضعیت شناگران در دوره کرونا/زمان احتمالی شروع تمرینات

سمیع‌زاده با مهر مطرح کرد:

تشریح آخرین وضعیت شناگران در دوره کرونا/زمان احتمالی شروع تمرینات

تشریح آخرین وضعیت شناگران در دوره کرونا/زمان احتمالی شروع تمرینات

مدیر فنی تیم‌های ملی شنا درباره آغاز به کار شناگران برای کسب سهمیه گفت: در صورت تائید ستاد عالی مبارزه با کرونا، از ۱۰ روز آینده تمرینات داخل آب شناگران را آغاز خواهیم کرد.

‌به گزارش خبرنگار مهر، اواخر سال ۹۸ به دلیل شیوع ویروس کرونا ملی‌پوشان شنای ایران شانس حضور در مسابقات کسب سهمیه را از دست دادند تا برای مسابقات انتخابی المپیک در سال جدید خود را مهیای حضور در مسابقات کنند.

محسن سمیع‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره اتفاقات سال گذشته و عدم حضور ملی‌پوشان در مسابقات کسب سهمیه گفت: پنج شناگر کشورمان شانس خوبی برای کسب سهمیه داشتند. بنیامین قره‌ حسنلو فقط ۰.۲۵ ثانیه تا کسب سهمیه فاصله داشت. مرحله اول حمله شناگران ایرانی به مسابقات کسب سهمیه اواخر سال گذشته برای مسابقات مجارستان و ایتالیا بود اما همانطور که در جریان هستید، به دلیل درگیری ایتالیا با کرونا، این مسابقات لغو شد. کشور کرواسی نیز رقابت‌های خود را به صورت ملی برگزار کرد بنابراین ما برای اخذ ویزای شناگران به مجارستان اقدام کردیم.

مدیر فنی تیم‌های ملی شنا ادامه داد: شیوع ویروس کرونا در بیشتر کشورهای دنیا باعث شد تمام پروازها و مسابقات کنسل شود و در نهایت ما مسابقات مجارستان را نیز از دست دادیم؛ این برای ما جای تأسف داشت چرا که شناگران به کسب سهمیه نزدیک بودند و این شانس وجود داشت که اتفاق خوب در مرحله اول برای کشور ایران به ارمغان بیاید. در ادامه ما نیز برای حفظ سلامت شناگران بلافاصله اردوها را تعطیل کردیم چرا که سلامت ورزشکاران و شناگران در اولویت است.

سمیع‌زاده افزود: استراحت کوتاهی به شناگران دادیم. در حال حاضر شناگران تمرینات در خشکی، توانی و انعطاف‌پذیری را انجام می‌دهند. یک جلسه مشاوره روانشناسی نیز به صورت آنلاین توسط روانشناس برای آنها برگزار کردیم. هفته آینده نیز با مسجدی دبیرکل فدراسیون پزشکی ورزشی جلسه‌ای خواهیم داشت و از آنها درخواست خواهیم کرد که طرحی را به ما بدهند و به صورت قرنطینه‌ای و مجزا ۵ شناگر ایران که شانس کسب سهمیه را دارند، وارد استخر شوند و تمرینات خود را در محل سکونتشان پیگیری کنند؛ این مستلزم تائیدیه ستاد عالی مبارزه با کرونا است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا امکانات برای اجرای چنین طرحی فراهم است یا خیر؟ گفت: شناگران در چنین شرایطی می‌توانند به صورت مجزا و زیر نظر مربی خود تمرینات را با حداقل نفرات انجام دهند. امیدوارم این اتفاق رخ دهد و ما تمرینات در آب خود را از ۱۰ روز آینده آغاز کنیم.

مدیر فنی تیم‌های ملی شنا درباره دستاورد شنا در سال گذشته نیز گفت: سال ۹۸، سال بسیار خوبی برای شنای ایران بود، دو رکوردی که حدود ۱۱-۱۰ سال از آن گذشته بود، شکسته شد. بنیامین قره‌حسنلو در استخر آزادی موفق شد در شنا ۵۰ متر آزاد، رکورد ۲۲ ثانیه را بشکند؛ رکوردی که کشورهای ابرقدرت دنیا آن را طی می‌کنند. در شنا ۲۰۰ متر پروانه سیروس سعید شناگر انگلیسی در سال ۲۰۰۲ توانسته بود رکوردی را به ثبت برساند که توسط متین بالسینی شکسته شد. در شنا ۲۰۰ متر آزاد نیز رکورد خارق‌العاده ۱.۵۱ بود. همچنین در مسابقات رده‌های سنی آسیا در بخش بزرگسالان که ما هیچ‌وقت مدال کسب نمی‌کردیم، چند مدال به دست آمد. شناگر نوجوان اراکی ما نیز رکورد ۱۵۰۰ را که متعلق به ۱۲ سال گذشته بود، شکست که از اتفاقات خوب شنا بود.

سمیع‌زاده تأکید کرد: زمانی که مسئولیت مدیر فنی تیم‌های ملی را پذیرفتم، به رضوانی (رئیس فدراسیون) اعلام کردم که حدود چهار سال زمان نیاز دارم اما شناگران و مربیان شهرستانی نشان دادند اگر به آنها بهای بیشتری داده شود، کارهای بزرگی انجام می‌دهند. در مجموع به شناگران و تمام مربیان ایرانی نه تنها کادر فنی نمره قبولی می‌دهم. سیستم غیرمتمرکز به خوبی جواب داده و ما همین روند غیرمتمرکز را تا کسب سهمیه ادامه خواهیم داد.

وی ضمن تشکر از خبرگزاری مهر به دلیل اهمیت به رشته شنا گفت: فارغ از تمام نقدها و مصاحبه‌هایی که انجام می‌شود، این مسیر باعث عدم فراموشی شنا شده و نام بازیکنان دیده خواهد شد.

کد خبر 4895866

About